Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności : praca zbiorowa
Trziszka, Tadeusz Red.
Year of publication: 2009.
Przemysł bezpieczeństwo i higiena pracy., Przemysł rolno-spożywczy, Jakość produktu
available:
1 from 1
Author
Trziszka, Tadeusz Red.
Title
Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności : praca zbiorowa
ISBN
978-83-60574-88-1
Place of publication
Wrocław :
Publishing house
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego,
Year of publication
2009.
Volume
515 s. :
Dimensions
24 cm.
UDC
658.56.012:664](075.8)
Object passwords
Przemysł bezpieczeństwo i higiena pracy.
Przemysł rolno-spożywczy
Jakość produktu
Additional information
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
020
%a 9788360574881
080
%a 658.56.012:664](075.8)
245
%a Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności :
%b praca zbiorowa /
260
%a Wrocław :
%b Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego,
%c 2009.
300
%a 515 s. :
%b il. ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
650
%a Przemysł
%x bezpieczeństwo i higiena pracy.
650
%a Przemysł rolno-spożywczy
650
%a Jakość produktu
700
%a Trziszka, Tadeusz
%e Red.
920
%a 978-83-60574-88-1
Available items
1.
Accession: 001-096849
Signature: 658
Signature: 658
Status: Checked in